Christin Clausen Bruun
Christin lever livet i färg mitt i centrala Malmö tillsammans med sin familj på 74kvm. Hon har en husdröm på landet och på vardagarna driver hon sitt eget företag som kreatör och content developer.
Annons

Veckoavslut

Jag har investerat i två nya nyanser rouge och några nya läppglans-grejer. Testar löpande och tycker det är så kul. Det är en enkel och tillgänglig förändring i vardagen. Festligt liksom. Just nu är min favoritkombo en dusty rosa till kinderna och en plommonfärgad glansgrej till läpparna. Någon frågade om tips på hur man våga läppstift. Blunda och kör är mitt övergripande råd, men också att köra små stunder. Jag förväntar aldrig av mig själv att jag ska orka en hel dag. Till jobbet, efter lunchen, i mataffären. It works och jag känner mig tillräcklig piffig.

Annons

Annons

Köpte en ny bok för jag saknade en till kvällsläsningen. Jag läser nästan utan undantag varje kväll nu. Jag tycker det är så otrolig skön avslappning och nervarning på kvällarna, att kasta sig in i en helt ny värld och samtidigt pausa sin egen.

Åt en mandelcroissant en dag innan hämtning, det var en av två gånger denna veckan som jag hade på mig riktiga byxor. Annars har jag levt i en uppgrad mysoutfit. Vet aldrig om jag kommer tillbaka, hat-älskar verkligen januari. Men ibland kommer jag på mig själv att gå i samma takt som vintern och då är det ganska….gött?

Annons

Kommentarer till “Veckoavslut”

  1. Ajli skriver: 15 januari, 2022

    Jag blev väldigt väldigt nyfiken på mandelcroissant, jag ska ut och spana 🙂


Dela på:
Laddar