Christin Clausen Bruun
Christin lever livet i färg mitt i centrala Malmö tillsammans med sin familj på 74kvm. Hon har en husdröm på landet och på vardagarna driver hon sitt eget företag som kreatör och content developer.
Annons

Söndagstankar

  1. Jag har typ ingen som helst julkänsla. Det känns som jag missade julen i år, att jag tappade bort den mellan att köpa och sälja lägenhet. Däremot har jag en jullovs-känsla och den värnar jag om.
  2. Jag har köpt klippkort till en pilatesstudio nära mitt kontor.
    Annons

    Gud, vilken floskel men alltså jag är så otroligt sliten. Jag har ont i min kropp och känner mig…gammal. Jag avslutade mitt gymkort och typ lagt all träning på hyllan, vilket var helt rätt beslut i den här tiden av mitt liv. Jag orkar inte den sortens träning just nu. Men jag orkar inte heller kissa på mig när jag nyser resten av mitt liv. Pilates kändes som en bra kompromiss.

  3. Vilket får mig att tänka på när jag snyftade i bilen över att jag ”inte ens hinner borsta tänderna”. Det blev en hel diskussion mellan mig och Anton om att ta och ge tid. Det känns väl också som en hederlig gamla dänga kvinnor och män emellan, men visst har han en poäng när han säger ”jag ifrågasätter aldrig om jag ska borsta mina tänder”. Jag ska inte heller ifrågasätta mig egentid.
  4. Jag har såklart kollat på uppföljaren till Sex and The City. Och ja alltså, vissa ämnen och scener är klumpiga och man drar nervöst på munnen när man oroar sig över att de ska ramla ner i samma kaninhål som med filmerna men jag kan inte hjälpa att gilla det ändå. Jag gillar att det är en serie, jag gillar längden på avsnitten och, håll i er, jag hade inget emot att Big dog. Tyckte det var så extremt ointressant och tråkigt att titta på när de duttade runder och jag ser lite framemot att följa handlingen med lite mer rörelsefrihet igen. Läste en intervju med skaparen som sa att de ville att serien skulle fortsätta med det den slutade med, när Carrie sa det där om att det viktigaste förhållandet är det man har med sig själv. Jag kan inte hjälpa att älska den tanken.
  5. Jag har ny rutin varje kväll. Jag kollar 15 minuter Trinny på Instagram (önskar alla gjorde lika roligt och satsigt innehåll som henne) och sen läser jag två kapitel i min bok. Att ha tid, lust och ro att läsa är verkligen den ultimata ledighetskänslan för mig. Vill ha den en liten stund varje dag.
  6. Barnen är äntligen friska, så jag hoppas kunna avrunda denna jobbtermin med flaggan i topp. Det är helt sjukt att 2021 snart är slut. Jag kan inte låta bli att fundera på vad som blev bra, vad jag vill göra mer av och mindre av. Jag tog ändå många stora beslut detta året. Jag lämnade JWHF bakom mig, spenderade mer tid ensam och så köpte vi ny lägenhet. Det gav mig mer luft i livet och i vardagen. Det gör att det känns både skönt och spännande att kliva in i ett nytt år snart.
Annons

Dela på:
Laddar